본문 바로가기
자유게시판

Αναγνώρισε σε μερίδα στελεχών του κόμματος «ζαχαριδιακού τύπου αντιλήψ…

페이지 정보

작성자 Karma 작성일24-09-11 22:21 조회9회 댓글0건

본문

Έλληνες Έλληνες εκλογές Τζάκια Σκόπελος Τατσόπουλος: λαμπροσ χριστοφορου τζακια σκόπελος Θέλω να κατέβω υποψήφιος ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει κι αυτός
Τζάκια Σκόπελος Αναγνώρισε σε μερίδα στελεχών του κόμματος «ζαχαριδιακού τύπου αντιλήψεις» - «Σε περίπτωση συνεργασίας με τους deville τζακια σκόπελος ΑΝΕΛ εγώ θα αλαμαρασ τζακια σκόπελος αποχωρήσω»
..."
56B5D6B44515337F5DB06367231B1579.jpg
Τατσόπουλος: Θέλω να κατέβω υποψήφιος ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει κι αυτός Τζάκια Σκόπελος

Αναγνώρισε σε μερίδα στελεχών του κόμματος «ζαχαριδιακού τύπου αντιλήψεις» - «Σε περίπτωση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ εγώ θα αποχωρήσω»



Την πρόθεσή του να κατέβει εκ νέου υποψήφιος με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές «αρκεί να θέλει κι αυτός, γιατί αυτό είναι σαν το τανγκό και θέλει δύο» εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στον ΣΚΑΙ, λίγες ώρες μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Ερωτηθείς για το θέμα της διαμάχης του με τον Βασίλη Μουλόπουλο ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «με γενναιότητα με κάλυψε απόλυτα για το θέμα» σημειώνοντας ότι αυτό που τον ενόχλησε περισσότεροι δεν ήταν οι «γραφικοί» χαρακτηρισμοί «βιζιτού» και «γελωτοποιός» αλλά ο χαρακτηρισμός του ως υπερασπιστής της Χρυσής Αυγής. «Η κόκκινη γραμμή μου είναι ότι εγώ που έχω κάνει τόσο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής, δεν μπορώ να δεχθώ ότι είμαι υπερασπιστής της και όταν, μάλιστα, αυτή η άποψη προέρχεται από τον πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.



Και συνέχισε: «άλλο πράγμα η μάχη με τους αντιπάλους να είναι σκληρή και είναι τελείως διαφορετικό όποιος παίρνει διαφορετική άποψη από τη ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλεται ως μειοδότης».



Εκτίμησε, μάλιστα, ότι «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έχουν ζαχαριδιακές αντιλήψεις, θέλουν να λύσουν ζητήματα με πρακτικές του '60».



Όπως είπε, δε, ο ίδιος απευθύνεται σε ένα κοινό που είναι ευρύτερο από το στενά κομματικό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ και γι' αυτό, πρόσθεσε, «εάν είμαι ένας ενοχλητικός τύπος ή υπονομεύω το κόμμα "ιδού η ρόδος, casa calda τζακια σκόπελος ιδού και το πήδημα". Εγώ απευθύνομαι σε ευρύτερο κοινό και γι αυτό δεν παραιτούμαι».



Επέμεινε, τέλος, στην τελείως αρνητική θέση του για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ξεκαθαρίζοντας ότι αν την επόμενη ημέρα των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαστεί με του ΑΝΕΛ, ο ίδιος θα αποχωρήσει γιατί, όπως είπε, «δεν θέλω να έχω σχέση με λαϊκιστές».
τζάκια Σκόπελος τζάκια Σκόπελος Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα μαρμαρα για τζακια σκόπελος πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY