본문 바로가기
자유게시판

ανάπτυξη Google υπουργός ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ Στα 800 εκατ. ευρώ το κενό που κ…

페이지 정보

작성자 Audrea 작성일24-09-07 23:16 조회12회 댓글0건

본문

ΤΖΑΚΙΑ τζακια βιοαιθανολησ ζεσταινουν βολος ΒΟΛΟΣ Από τζακια τιμεσ skroutz βολος 500 εκατ. ευρώ έφτασε τζακια τιμεσ skroutz βολος στα 800 εκατ. ευρώ -Πάταξη της εισφοροδιαφυγής προκειμένου να αποφευχθεί η οριζόντια μείωση  των κασετεσ τζακιου καθαριστικό τζακιου βολος ενεργειακο τζακι διπλησ καυσησ βολος πρακτικερ βολος συντάξεων..."
B7ADB2577E010ADF747EA954DD3F4378.jpg
Στα 800 εκατ. ευρώ το κενό που καλούνται να καλύψουν τα ασφαλιστικά ταμεία ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ

Από 500 εκατ. ευρώ έφτασε στα 800 εκατ. ευρώ -Πάταξη της εισφοροδιαφυγής προκειμένου να αποφευχθεί η οριζόντια μείωση  των συντάξεων

Στα 800 εκατ. ευρώ ανέρχεται τελικά το δημοσιονομικό κενό που καλείται να καλύψει  το Υπουργείο Εργασίας . Ο Υπουργός κ. Γιάννης Βρούτσης , μιλώντας σε συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου,  αποκάλυψε το ύψος του κονδυλίου  που συμφωνήθηκε με την τρόικα το οποίο –όπως έχει δεσμευτεί  η κυβέρνηση -θα εξασφαλιστεί με την εφαρμογή μέτρων για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής προκειμένου να αποφευχθεί η οριζόντια μείωση  των συντάξεων .



Ο κ. Βρούτσης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αποκλιμάκωσης της ανεργίας  τονίζοντας  ότι η ανάπτυξη έστω και αναιμική είναι κοντά .



Για  τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την προαγωγή της απασχόλησης και της ασφάλισης, που είναι και το κεντρικό θέμα του συνεδρίου , ο κ. Βρούτσης τάχθηκε υπέρ των στοχευμένων κοινών δράσεων της Δημοσίου ασφαλιστικού συστήματος και των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών . «  Ο ιδιωτικός τομέας θα έχει συμπληρωματική θέση  – τόνισε – δε θα υποκαθιστά το κράτος ,το οποίο κρατά το ρυθμιστικό ρόλο και παρέχει τις εγγυήσεις »



ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΛΟΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY