본문 바로가기
자유게시판

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν …

페이지 정보

작성자 Larae 작성일24-09-06 04:09 조회4회 댓글0건

본문

Ελλάδα Κρίση Κρίση πετρες πηλιου Στο σφυρί η επιστολή του Κολοκοτρώνη με τη φράση «φωτιά και τσεκούρι»
πετρες πηλιου Σε δημοπρασία βγαίνει αύριο από τον οίκο δημοπρασιών Πέτρος Βέργος η ιστορική επιστολή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη......
1635124C098E3D0D87122608E07736EE.jpg
Στο σφυρί η επιστολή του Κολοκοτρώνη με τη φράση «φωτιά και τσεκούρι» πετρες πηλιου Το κείμενο συντάχθηκε από τον Γέρο του Μοριά στις 15 Ιουνίου 1822




Σε δημοπρασία βγαίνει αύριο από τον οίκο δημοπρασιών Πέτρος Βέργος η ιστορική επιστολή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη με την φράση «φωτιά και τσεκούρι».



Σύμφωνα με την Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», η «άγνωστη» έως σήμερα επιστολή του Γέρου του Μοριά αποδεικνύει πως η απειλητική φράση που έχει ΕλλάδαΕλλάδας, πέτρινες επενδύσεις γράφτηκε για πρώτη φορά τέσσερα χρόνια νωρίτερα από όσο νομίζαμε.



Το συγκεκριμένο κείμενο συντάχθηκε από τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στις 15 Ιουνίου 1822 και, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οίκου δημοπρασιών, με αυτή τη φράση προσπάθησε να επιστρατεύσει τον κόσμο να βοηθήσει στην πολιορκία της Πάτρας.



Η τιμή του ιστορικού εγγράφου εκτιμάται ότι δεν θα ξεπεράσει πολύ τα 4.000 ευρώ, λόγω της κρίσης, ενώ παλαιότερα εκτιμάται ότι μπορεί να έφθανε και τα 8.000 ευρώ. Κατά 500 ευρώ χαμηλότερη είναι η τιμή εκκίνησης της δεύτερης επιστολής του Θόδωρου Κολοκοτρώνη με την οποία δίνει οδηγίες για μελλοντικές κινήσεις.



Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη:



«Εις Ελόγου Σας χωρία της Λιοδώρας, όλα από Ζάτουνα έως Ασπρα Οσπήτια. Ευθύς όπου λάβετε το παρόν μου να ακούσετε την φωνήν του γενναιοτάτου χιλιάρχου Δημητράκη Πλαπούτα, τον οποίον διορίζω με πληρεξουσιότητα να πάρη τα άρματα σας και όλοι μαζύ να ελθήτε το ογληγορώτερον κατά το χρέος σας.



Του έδωσα άδεια δια εκείνους από εσάς όπου δεν θελήσουν να θύση και να απολέση με φωτιά και τζεκούρι, οι δε λοιποί είσθε εις την αγάπην μου και κάμνετε το χρέος σας με προυθυμίαν, και ελπίζω ότι θ' ακολουθήσετε χωρίς δυσκολίας. Ακολουθήσατε λοιπόν καθώς σας γράφω και ακολουθήσατε τον Καπιτάν Δημητράκη να προφθάσετε το ογληγορώτερον.



15 Ιουνίου 1822, Σαραβάλι εκ της πολιορκίας Πατρών,



Ο στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».



scan2.jpg



πετρες πη

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY