본문 바로가기
자유게시판

Βουλή Παράνομες URL ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κίνητρα σε όσους «καρφώνου…

페이지 정보

작성자 Roman Saxon 작성일24-08-10 12:13 조회17회 댓글0건

본문

σχολεσ χορου συγχρονο θεσσαλονικη - https://goldensteps-thessaloniki.gr/ATHENS-0000000002-scholes-chorou-sigchrono-thessaloniki.html. ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Η σχολεσ χορου συγχρονο θεσσαλονικη συνεχής ηθική ευαισθητοποίηση και εγρήγορση των πολιτών είναι προϋπόθεση για την προάσπιση του δημοσίου σχολεσ χορου οριενταλ θεσσαλονικη συμφέροντος, σχολεσ χορου κεντρο θεσσαλονικη προσφορεσ σχολεσ χορου σχολεσ χορου hip hop θεσσαλονικη θεσσαλονικη Σχολές Χορού Θεσσαλονίκη σχολεσ χορου για ενηλικεσ θεσσαλονικη ανεξάρτητα από τα υλικά κίνητρα που δύναται να θεσμοθετηθούν» αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών......"
C254D4A51F4C7FDDC05DC99C0F471F23.jpg
Κίνητρα σε όσους «καρφώνουν» φορολογικά αδικήματα δίνει η κυβέρνηση ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Η συνεχής ηθική ευαισθητοποίηση και εγρήγορση των πολιτών είναι προϋπόθεση για την προάσπιση του Δημοσίου συμφέροντος, ανεξάρτητα από τα υλικά κίνητρα που δύναται να θεσμοθετηθούν» αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών...

Να λειτουργούν ως... ντετέκτιβ -ή, κατά πολλούς, ως «χαφιέδες»-, «καρφώνοντας» όσους θεωρούν ότι υπάρχουν συμπολίτες τους, που ενδεχομένως εμπλέκονται στη διάπραξη αδικημάτων νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες, καλούν τους πολίτες τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης.



Πιο συγκεκριμένα, «η συνεχής ηθική ευαισθητοποίηση και εγρήγορση των πολιτών είναι προϋπόθεση για την προάσπιση του Δημοσίου συμφέροντος, ανεξάρτητα από τα υλικά κίνητρα που δύναται να θεσμοθετηθούν», αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, για το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις παροχής κινήτρων για όσους καταγγέλλουν φορολογικά αδικήματα τρίτων.



Το έγγραφο διαβιβάστηκε, έπειτα από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Νταβλούρου, με την οποία καλούσε τα αρμόδια υπουργεία να εξηγήσουν για ποιο λόγο, εδώ και πέντε χρόνια, δεν υλοποιείται το νομικό εργαλείο παροχής κινήτρων, με στόχο την καταπολέμηση του παραεμπορίου, λαθρεμπορίου καυσίμων και τσιγάρων, που προκαλούν υπερβολική ζημία στο Ελληνικό Δημόσιο.



Ο βουλευτής έχει επισημάνει ότι με το Ν. 3610/2007 «όποιος καταγγείλει και πιστοποιηθεί φορολογική ή τελωνειακή παράβαση δικαιούται από το Δημόσιο αμοιβής ίσης με το 1/10 των προστίμων που εισπράχθηκαν».



Με τον ίδιο νόμο έχει, επίσης, προβλεφθεί ότι «με απόφαση του υπουργού Οικονομικών ρυθμίζονται οι ειδικότερες προϋποθέσεις, η αρμόδια υπηρεσία και η διαδικασία καταβολής στους δικαιούχους της αμοιβής που προβλέπεται».



«Η ενεργητική συνδρομή των πολιτών στην εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης δημόσιας πολιτικής για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της παραβατικότητας, είναι μείζονος σημασίας» αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών, ενημερώνοντας το βουλευτή ότι «δεδομένου αυτού, τα διαλαμβανόμενα στην ερώτηση τελούν υπό εξέταση από το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της τρέχουσας κυβερνητικής πρωτοβουλίας για τη χάραξη της ως άνω πολιτικής».



Ωστόσο, ο κ. Στουρνάρας επισημαίνει ότι «η αποτελεσματική αντιμετώπιση της παραβατικότητας προϋποθέ ΤΕΙ πρωτίστως τη συνεχή ηθική ευαισθητοποίηση και εγρήγορση των πολιτών για τα θέματα προάσπισης του Δημοσίου συμφέροντος, ανεξάρτητα από τα όποια υλικά κίνητρα δύναται να θεσμοθετηθούν».



Στο βουλευτή της ΝΔ απάντησε εγγράφως και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος ενημερώνει ότι «είναι στις προτεραιότητες του υπουργείου η έναρξη διαλόγου με τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης για το ζήτημα της προστασίας όσων καταγγέλλουν παράνομες πράξεις που ζημιώνουν το Δημόσιο, λόγω της συντελεσθείσας ευρείας απώλειας τελωνειακών ή φορολογικών εσόδων».
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.



Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.








prok1.jpg







prok2.jpg







prok3.jpg







prok4.jpg


ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY