본문 바로가기
자유게시판

φάρμακα ΕΟΠΥΥ δημόσια υγεία ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Τσίπρας: Λάσπη στον ανεμι…

페이지 정보

작성자 Rudolph Schurr 작성일24-08-03 19:55 조회16회 댓글0건

본문

ΜΕΣΙΤΙΚΟ αγορα σπιτιου αμπελοκηποι βολος ΓΡΑΦΕΙΟ Κατά την συνάντησή του με τον αγορα σπιτιου κεντρο βολος Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο επέξελε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να απαντήσει στις κατηγορίες που εξαπέλυσε αγορα σπιτιου νοτια προαστια βολος ο υπουργός αγορα νεοδμητου σπιτιου βολος Υγείας, ακινητα βολος κεντρο για δήθεν διασύνδεση αποθηκη προσ ενοικιαση βολος του ΣΥΡΙΖΑ με συμφέροντα από τον χώρο των φαρμάκων."
655cf83ddbef989e26888579dab3be35_XL.jpg
Τσίπρας: Λάσπη στον ανεμιστήρα, απ' αυτούς που διέλυσαν την κοινωνία ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ο κ. Τσίπρας, δίχως να προφέρει το όνομα του υπουργού, παρά μόνο την ιδιότητά του, αναφερθείς στα όσα είπε στην προσπάθειά του να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με συμφέροντα από τον χώρο των φαρμάκων, μίλησε για «πρωτοφανή αντιπερισπασμό».


" real estate βολος Ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα", είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας ότι "θα γράψουν τα ονόματά τους με τα μελανότερα χρώματα".


Στις δηλώσεις του εξάλλου κατήγγειλε την κυβέρνηση για τη διάλυση, κατ΄επιταγήν της τρόικας, της πρωτοβάθμιας υγείας και την απόλυση, μέσα από τεχνάσματα, χιλιάδων γιατρών του ΕΟΠΥΥ.


"Αυτό που απειλείται αγορα διαμερισματα βολος είναι η ποιότητα της ζωής μας, αγορα ακινητου κεντρο βολοςσ η ίδια η ζωή μας", είπε επίσης, ενώ αναρωτήθηκε ποιοι, άραγε, ήταν εκείνοι που προεκλογικά έλεγαν στον ελληνικό λαό ότι χωρίς Μνημδημόσια υγείαυγεία...


«Ο Σαμαράς παρακαλά την κ. Μέρκελ να τον λυπηθεί»,


Με το πέρας της συνάντησης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το ραντεβού Μέρκελ -Σαμαρά, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε "αξιοθρήνητο" τον Έλληνα πρωθυπουργό και τούτο γιατί, όπως εξήγησε, «παρακαλά την κ. Μέρκελ να τον λυπηθεί», με το επιχείρημα μάλιστα ότι, σε διαφορετική περίπτωση «έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στο υπουργείο Οικονομικώνυπουργείο Οικονομικών η «καυτή πατάτα» της υγείας

Οι λίστες της θανάσιμης ας – μαχαιριά στην ς από τους γιατρούς του Πειρ και όχι μόνο το: Καταδικασμένοι οι από τις περικοπές στην


Τροπολογία «δώρο» σε ξένες φαρμακοβιομηχανίες


Χωρίς παιδιατρική κάλυψη η Θεσσαλία


ΣΟΚ - Πέθαναν από καρκίνο επειδή δεν είχαν χρήματα για τη θεραπεία


Θεοδοσιάδης: Κόβουν τα

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY