본문 바로가기
자유게시판

Δημόσιο ιστοσελίδα Δημόσιο Παρακολούθηση Κινητού Σε δημόσια διαβούλευσ…

페이지 정보

작성자 Rufus Zambrano 작성일24-08-02 09:38 조회8회 댓글0건

본문

Παρακολούθηση Κινητού Σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση θέτει η ΝΕΡΙΤ ΑΕ, μέσα από την ιστοσελίδα opengov.gr, την περιγραφή των απαιτούμενων προσόντων......
C5DE4A7C264453D961351DE407F1B8E9.jpg
Σε δημόσια διαβούλευση οι προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ Παρακολούθηση Κινητού «Στόχος είναι να στελεχωθεί ένας δημόσιος φορέας με διαφανείς διαδικασίες»




Σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση θέ ΤΕΙ η ΝΕΡΙΤ ΑΕ, μέσα από την ιστοσελίδα opengov.gr, την περιγραφή των απαιτούμενων προσόντων του προς πρόσληψη προσωπικού, μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, συνεχίζοντας «την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός νέου ανοικτού δημόσιου οργανισμού διαδραστικής ενημέρωσης και πολιτισμού, που θα ανταποκρίνεται στον θεσμικό του ρόλο και στις προσδοκίες και απαιτήσεις της κοινωνίας των πολιτών», όπως λέει η σχετική ανακοίνωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ ΑΕ, Γ. Προκοπάκη.



«Μέσα από τη διαβούλευση, Μήνυση για "Έμμεση" Παρακολούθηση του Κινητού: Οι Παρενέργειες της Υποκλοπής οι πολίτες και οι συλλογικοί φορείς έχουν την δυνατότητα να συμβάλουν στην οριστικοποίηση των προσόντων για την πρόσληψη του προσωπικού, τα οποία να ανταποκρίνονται σε υψηλά διεθνή πρότυπα που ακολουθούν οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς διεθνώς. Παράλληλα, Παρακολούθηση Κινητού με αυτό τον τρόπο η ΝΕΡΙΤ ανταποκρίνεται και σε ένα βασικό αίτημα των πολιτών, ποιες δηλαδή προϋποθέσεις πρέπει να πληρούν όσοι θα υπηρετήσουν το δημοκρατικό αγαθό της δημόσιας ενημέρωσης, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας», τονίζει ο κ. Προκοπάκης ο οποίος προσθέ ΤΕΙ και τα εξής:



«Η ΝΕΡΙΤ Α.Ε., συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός νέου ανοικτού δημόσιου οργανισμού διαδραστικής ενημέρωσης και πολιτισμού που θα ανταποκρίνεται στον θεσμικό του ρόλο και στις προσδοκίες και απαιτήσεις της κοινωνίας των πολιτών, θέ ΤΕΙ σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση τα απαιτούμενα προσόντα τα οποία πρέπει να πληροί το προσωπικό που θα προσληφθεί από αυτήν».



Στην ιστοσελίδα τίθενται προς διαβούλευση τα απαραίτητα προσόντα των προς πρόσληψη υπαλλήλων που θα καλύψουν ειδικότητες τόσο εντός ΑΣΕΠ (διοίκησης-διαχείρισης, τεχνικούς, Μήνυση για "Έμμεση" Παρακολούθηση του Κινητού: Οι Παρενέργειες της Υποκλοπής πληροφορική) όσο και εκτός ΑΣΕΠ ( καλλιτέχνες, δημοσιογράφους), βάσει των προβλεπομένων διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας.



«Στόχος», καταλήγει ο κ. Προκοπάκης, «είναι να στελεχωθεί ένας νέος -από όλες τις απόψεις- δημόσιος φορέας, με αξιοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες, μακριά από τις αγκυλώσεις και τα σκο ΤΕΙνά σημεία του παρελθόντος, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι τον χρηματοδοτούν μέσω του ανταποδοτικού τέλους».



Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου συνεχίζεται μέσα από την ιστοσελίδα opengov.gr η ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της ΝΕΡΙΤ.



Παρακολούθηση Κινητού Παρακολούθηση Κινητού Αντ. Σαμαράς: Παρακολούθηση Κινητού «Συγγνώμη, Παρακολούθηση Κινητού δήμαρχε, Παρακολούθηση Κινητού που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, Παρακολούθηση Κινητού προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, Παρακολούθηση Κινητού με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
Παρακολούθηση Κινητού ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, Παρακολούθηση Κινητού ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.



Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), Παρακολούθηση Κινητού η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».



Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.



Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.



Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

Παρακολούθηση Κινητού
source: http://www.newsbeast.gr/media/arthro/611056/se-dimosia-diavouleusi-oi-proslipseis-sti-nerit/

Παρακολούθηση Κινητού…

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY