Ιαπωνία Φουκουσίμα ΟΣΕ γλυκα βολος Προειδοποίηση για απάτες στο Διαδί…
페이지 정보
작성자 Veronica McHale 작성일24-06-27 14:37 조회8회 댓글0건관련링크
본문

Προειδοποίηση για απάτες στο Διαδίκτυο, μετά το χτύπημα του τυφώνα γλυκα βολος
Ενώ έχουν αναρτηθεί πολλά νόμιμα αιτήματα δωρεών στα κοινωνικά δίκτυα και σε μία σειρά δημοφιλών ιστοσελίδων, δυστυχώς, σύμφωνα με την εταιρεία κυβερνο- Ασφάλειας Symantec (δημιουργό των προγραμμάτων λογισμικού Norton), οι απατεώνες άρχισαν, ήδη, να αξιοποιούν την κατάσταση προς όφελός τους, δημιουργώντας μηνύματα- παγίδες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που περιέχουν ψεύτικα αιτήματα δωρεών.
Η Symantec έχει αποκαλύψει παρόμοιες τακτικές γύρω από τέτοιου είδους τραγωδίες ξανά στο παρελθόν, όπως όταν είχε συμβεί η καταστροφή της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία και ο τυφώνας Σάντυ στις ΗΠΑ, και αναμένει, όπως ανακοίνωσε, να έρθουν στο φως και άλλες απάτες με ανάλογο περιεχόμενο, τις προσεχείς ημέρες.
Η εταιρεία, αν και προτρέπει το κοινό να συνεχίσει να συνεισφέρει, υπενθυμίζει ότι οι χρήστες του Ίντερνετ πρέπει να παραμένουν προσεκτικοί, όταν προχωρούν σε online δωρεές. Έτσι, προτείνει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ανοίγουν e-mail με τέτοια αιτήματα, να πιστοποιούν την αυθεντικότητα του οργανισμού στον οποίο θα μεταφέρουν το ποσό που επιθυμούν και να μην απαντούν σε e-mail που απαιτούν να δώσουν προσωπικές και εμπιστευτικές πληροφορίες.
γλυκα βολος γλυκα κόμμακόμματα»
Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι κόμμακόμματα
Απέκλεισε κόμμακόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθ κόμμακόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».
Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρ
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.