본문 바로가기
자유게시판

διοίκηση ΠΡΟΠΟ ΟΤΕ γλυκα βολος «Σε δυο χρόνια παίκτες απ’ τις Ακαδημί…

페이지 정보

작성자 Breanna 작성일24-06-26 07:42 조회9회 댓글0건

본문

γλυκα βολος Τους μεγάλους στόχους που έχει πλέον -σε όλα τα επίπεδα- η ΑΕΚ επιβεβαίωσαν οι Άκης Ζήκος και Ντούσαν......
B2E801B78C08A63D02FF3E3A5223CE85.jpg
«Σε δυο χρόνια παίκτες απ’ τις Ακαδημίες στην ΑΕΚ» γλυκα βολος Ντούσαν Μπάγιεβιτς: Αν δεν γίνει, θα φύγουμε όλοι μαζί από εδώ




Τους μεγάλους στόχους που έχει πλέον -σε όλα τα επίπεδα- η ΑΕΚ επιβεβαίωσαν οι Άκης Ζήκος και Ντούσαν Μπάγεβιτς.



Μιλώντας για τις ακαδημίες και τον τρόπο οργάνωσής τους, αμφότεροι τόνισαν ότι δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο απ’ το να τροφοδοτήσουν άμεσα με ποδοσφαιριστές την πρώτη ομάδα.



Μετά λοιπόν το πρώτο μεγάλο στοίχημα -της στέγασής τους στις εγκαταστάσεις των Σπάτων- οι υπεύθυνοί τους και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ξεκάθαροι για το μεγάλο στόχο: Σε δυο χρόνια να έχουν τροφοδοτήσει ήδη με παίκτες τη μεγάλη ομάδα.



Στην ενημέρωση που έγινε σήμερα προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ο Άκης Ζήκος αναφέρθηκε αρχικά στη σημασία της ολοκλήρωσης του τρίτου γηπέδου στα Σπάτα και στις προπονήσεις που ήδη ξεκίνησαν να κάνουν οι ομάδες Κ-17 και Κ-18.



Σημείωσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα -όταν θα έχουν μπει και οι προβολείς στο τρίτο γήπεδο- θα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δουλεύουν οι νεαροί παίκτες δίπλα στην πρώτη ομάδα. Και πλέον η ΑΕΚ να είναι, ζαχαροπλαστειο σοκολατα όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «μια οικογένεια στο ίδιο σπίτι».



Αφού αναφέρθηκε, ζαχαροπλαστεια που αναλαμβανουν candy bar δε, Παστα προφιτερολ ζαχαροπλαστειο βολος στις κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα (δημιουργία εσωτερικού κανονισμού, συμμετοχή σε ανταγωνιστικά τουρνουά, οργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ σε πανελλαδικό επίπεδο και πρόθεση δημιουργίας συστήματος κατοικιών κοντά στα Σπάτα για παιδιά από την επαρχία), γλυκά ζαχαροπλαστείου βολος χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία με τον Ερίκ Μπουρακί, που έχει έρθει ήδη τέσσερις φορές και συμμετέχει κανονικά στην αξιολόγηση που γίνεται.



Και μιλώντας για τα προσδοκώμενα αποτελέσματα από τον ίδιο και τους συνεργάτες του (στο πάνελ ήταν και ο τεχνικός διευθυντής, παστες προφιτερολ βολος Μιχάλης Μητροτάσιος) ήταν σαφής. Να πλαστούν παίκτες έτοιμοι για την πρώτη ομάδα, που θα έχουν νοοτροπία νικητή και προοπτική ν’ αποφέρουν κέρδη -μέσω πώλησής τους μελλοντικά- στον σύλλογο.



Στο ίδιο πνεύμα, παραδοσιακα ζαχαροπλαστεια βολος άλλωστε, ζαχαροπλαστειο σοκολατα ήταν και τα λεγόμενα του Ντούσαν Μπάγεβιτς που επίσης -ως εκτελεστικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος- βρέθηκε στην ενημέρωση. Σημειώνοντας ότι -με την ολοκλήρωση πλέον και του τρίτου γηπέδου στα Σπάτα- αρχίζουν να παρέχονται από τη διοίκηση όλες οι προϋποθέσεις που χρειάζονται για να δουλέψουν οι ακαδημίες. Και εξηγώντας χαρακτηριστικά ποιος είναι πλέον ο στόχος: «Σε δύο χρόνια να έχουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος. Αν δεν γίνει, ζαχαροπλαστεια για τουρτεσ γενεθλιων βολος θα φύγουμε όλοι μαζί από εδώ».



Πηγή: Sport-fm.gr



γλυκα βολος γλυκα παγωτο ζαχαροπλαστειου βολος Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY