본문 바로가기
자유게시판

Πειραιώς Πειραιώς Κύπρου ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ενοποιήθηκαν επιτυχώ…

페이지 정보

작성자 Nereida 작성일24-06-12 13:51 조회25회 댓글0건

본문

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο της ενοποίησης των συστημάτων του πρώην δικτύου καταστημάτων της Cyprus Popular......
A8DF5E4B660E1929FDB2E938F4A8CEC4.jpg
Ενοποιήθηκαν επιτυχώς Cyprus Popular Bank και Τράπεζα Πειραιώς ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Από σήμερα Δευτέρα, όλοι οι πελάτες εξυπηρετούνται στην κοινή πλατφόρμα




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο της ενοποίησης των συστημάτων του πρώην δικτύου καταστημάτων της Cyprus Popular Bank (CPB), στο περιβάλλον των συστημάτων πληροφορικής της τράπεζας Πειραιώς.



Από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, όλοι οι πελάτες του πρώην δικτύου της CPB BANK και της τράπεζας Πειραιώς εξυπηρετούνται, σχολεσ χορου δυτικα προαστια θεσσαλονικη από κοινά συστήματα πληροφορικής και με τις ίδιες διαδικασίες, μέσα από το ενοποιημένο δίκτυο των 9.001 καταστημάτων, σχολεσ χορου για παιδια θεσσαλονικη των 2.150 ΑΤΜs και των 390 μηχανημάτων Easypay.



Από την ίδια ημέρα όλοι οι πελάτες, χρησιμοποιούν για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank, σχολεσ χορου ζειμπεκικο θεσσαλονικη καθώς και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά Κανάλια εξυπηρέτησης της τράπεζας Πειραιώς.



Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ενοποίηση των συστημάτων του δικτύου της πρώην CPB BANK είναι το τέταρτο βήμα, σχολεσ χορου πανορμου θεσσαλονικη μετά την ενοποίηση των συστημάτων πληροφορικής της πρώην ΑΤΕbank, της πρώην Ελληνικής τράπεζας και του δικτύου της πρώην τράπεζας Κύπρου, στην πορεία ενοποίησης των συστημάτων πληροφορικής των τραπεζών που εξαγόρασε πρόσφατα ο Όμιλος της τράπεζας Πειραιώς, με επόμενο και τελικό βήμα, kpop σχολεσ χορου θεσσαλονικη την ενοποίηση των συστημάτων της Millennium Bank



ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, σχολεσ χορου για παιδια θεσσαλονικη με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.



Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, σχολεσ χορου κεντρο θεσσαλονικη όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, οι καλυτερεσ σχολεσ χορου θεσσαλονικη ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, σχολεσ χορου τουμπα η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».



Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.



Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.



Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί ένα ποσό στους Δήσχολεσ χορου κοντ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY