본문 바로가기
자유게시판

υπουργείου Οικονομικών ανάπτυξη πληροφορίες ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Χ…

페이지 정보

작성자 Cindy 작성일24-06-02 20:48 조회13회 댓글0건

본문

σχολεσ χορου προσφορεσ θεσσαλονικη ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Συνεχείς διαβουλεύσεις μέχρι την Πέμπτη σχολεσ σχολεσ σχολεσ χορου τουμπα χορου συγχρονο θεσσαλονικη χορου κεντρο θεσσαλονικη που κατατίθεται ο προϋπολογισμός - Στο σχολεσ χορου commercial θεσσαλονικη μικροσκόπιο της σχολεσ χορου συγχρονο θεσσαλονικη ομάδας Τόμσεν το πακέτο διαρθρωτικών μέτρων του υπουργείου Εργασίας - Στις 15:30 σχολεσ χορου πανορμου θεσσαλονικη συνάντηση Χατζηδάκη-τρόικας..."
0E3013382CDA945E70AF2EACA362613E.jpg
«Χωρίς ανάσα» οι συσκέψεις κυβέρνησης - τρόικας ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνεχείς διαβουλεύσεις μέχρι την Πέμπτη που κατατίθεται ο προϋπολογισμός - Στο μικροσκόπιο της ομάδας Τόμσεν το πακέτο διαρθρωτικών μέτρων του υπουργείου Εργασίας - Στις 15:30 συνάντηση Χατζηδάκη- τρόικας

«Χωρίς ανάσα» θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα μέχρι την Πέμπτη που έχει προγραμματιστεί η κατάθεση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2014 στη Βουλή.



«Μέχρι την Πέμπτη θα είναι συνεχείς οι συσκέψεις με την τρόικα», είπε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση της πρωινής σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου με την ομάδα Τόμσεν.



Κατά πληροφορίες στο επίκεντρο της πρωινής συνάντησης μεταξύ των κυρίων Στουρνάρα, Χατζηδάκη και Βρούτση με τους εκπροσώπους των δανειστών τέθηκαν τα διαρθρωτικά μέτρα του υπουργείου Εργασίας με τα οποία επιχειρείται να καλυφθεί περί το ήμισυ του δημοσιονομικού κενού που προβλέπεται για το επόμενο έτος.



Υπουργείο Εργασίας: Μισθοί και συντάξεις δεν θίγονται

Μετά την πρωινή πεντάωρη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας εκφραζόταν αισιοδοξία ότι το ποσό των 700 εκατ. ευρώ το οποίο θα επιχειρηθεί να συγκεντρωθεί από την εκστρατεία πάταξης της εισφοροαποφυγής είναι «προσεγγίσιμο». Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση: «Μισθοί και συντάξεις δεν θίγονται».

Ανώτατος παράγοντας του υπουργείου Εργασίας -μετά τη συνάντηση με την ομάδα Τόμσεν- υπογράμμισε ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν ηγειραν νέες αξιώσεις και άφησε να εννοηθεί ότι η συζήτηση προσανατολίζεται στα λεγόμενα διαρθρωτικά μέτρα από τα οποία θα επιχειρηθεί να καλυφθεί μεγάλο μέρος του δημοσιονομικού κενού που προβλέπεται να εμφανιστεί το 2014.



«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις με τα τεχνικά κλιμάκια», έλεγε το ίδιο στέλεχος.



Στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας τα μέλη της τρόικας θα συναντηθούν με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Μέχρι το βράδυ δεν αποκλείεται και νέα συνάντηση των κυρίων Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.



Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.








prok1.jpg







prok2.jpg







prok3.jpg







prok4.jpg


ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY