본문 바로가기
자유게시판

Συρία έλεγχο έλεγχο Ντετέκτιβ Ισλαμικό μέτωπο σχηματίζουν επτά αντάρτι…

페이지 정보

작성자 Sondra Marconi 작성일24-05-30 15:42 조회28회 댓글0건

본문

Ντετέκτιβ Με στόχο τη δημιουργία ενός «Ισλαμικού Κράτους» επτά μεγάλες ισλαμικές αντάρτικες οργανώσεις που μάχονται το καθεστώς......
FED9CE726A96F2573EFF0D07B25604A3.jpg
Ισλαμικό μέτωπο σχηματίζουν επτά αντάρτικες οργανώσεις στη Συρία Ντετέκτιβ Οραματίζονται τη δημιουργία ισλαμικού Κράτους




Με στόχο τη δημιουργία ενός «Ισλαμικού Κράτους» επτά μεγάλες ισλαμικές αντάρτικες οργανώσεις που μάχονται το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασάντ ανακοίνωσαν σήμερα ότι συγχωνεύονται και συγκροτούν ένα Ισλαμικό Μέτωπο.



Η ανακοίνωση αυτή σημειώνεται σε μια περίοδο που ο στρατός της χώρας έχει επιτύχει σημαντικές νίκες, κυρίως γύρω από το Χαλέπι και στην περιοχή της Δαμασκού.



Οι επιτυχίες των δυνάμεων του καθεστώτος αποδίδονται εν μέρει, από την αντιπολίτευση και από ειδικούς σε στρατιωτικά θέματα, διαζύγιο στη διάσπαση των ανταρτών σε πολλές μικρές ομάδες.



«Το Ισλαμικό Μέτωπο είναι μια ανεξάρτητη κοινωνική και στρατιωτική δύναμη που έχει ως στόχο την ανατ ροπή του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία και την αντικατάστασή του από ένα δίκαιο Ισλαμικό Κράτος», τονίζεται στην ανακοίνωση.



Την συγχώνευση είχε προαναγγείλει μέσω του facebook ένας εκπρόσωπος της μεγαλύτερης ταξιαρχίας των ανταρτών στο Χαλέπι, της Λίουα αλ Ταουχίντ. «Δόξα τω Θεώ, ανακοινώθηκε η πλήρης συγχώνευση των κυριότερων στρατιωτικών σχηματισμών που πολεμούν στη Συρία», ανέφερε ο Αμπού Φιράς.



Ο ηγέτης της Λίουα αλ Ταουχίντ, Άμπντελ Καντίρ Σάλεχ, διαζύγιο γνωστότερος με το όνομα Χατζί Μάρεα, παρακολούθηση κινητο είχε κατ' επανάληψη ζητήσει να ενωθούν οι διάφορες ομάδες των ανταρτών.



Ο Σάλεχ τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια επίθεσης του στρατού σε ένα κτίριο στο Χαλέπι όπου συνεδρίαζαν οι αρχηγοί πολλών οργανώσεων. Υπέκυψε στα τραύματά του τέσσερις ημέρες αργότερα.



Μεταξύ των οργανώσεων που εντάσσονται στο Ισλαμικό Μέτωπο περιλαμβάνονται η Λίουα αλ Ταουχίντ, η Άχραρ αλ Σαμ (σαλαφιστές), το Κουρδικό Ισλαμικό Μέτωπο και η Τζαΐς αλ Ισλάμ που δρα κυρίως στην περιοχή της Δαμασκού.



«Αποφασίστηκε πως όλοι οι μαχητές, τα μέσα ενημέρωσης, διαζύγιο οι διοικητικές και ανθρωπιστικές υπηρεσίες της κάθε οργάνωσης θα συγχωνευτούν εντός των επόμενων τριών μηνών», πρόσθεσε ο Φιράς, τονίζοντας ότι «είναι ανοιχτές οι πόρτες» σε όποια ομάδα θελήσει να ενταχθεί στο Μέτωπο.



Αντικαθεστωτικοί ακτιβιστές χαρακτήρισαν την ανακοίνωση αυτή «κακό νέο» για τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ αλλά και για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Μετώπου στο Ιράκ και το Λεβάντε το οποίο πολεμά ταυτόχρονα το καθεστώς και τους άλλους αντάρτες.



Ένας ακτιβιστής, ο Άμπου Ομάρ, είπε ότι με τη συγχώνευση «θα τεθούν υπό έλεγχο όλες οι ζώνες που έχουν απελευθερωθεί από την αντιπολίτευση και θα εμποδιστεί η ανάδυση διαιρεμένων μίνι κρατών».



Από την Αγία Πετρούπολη, Παρακολούθηση Κινητών Τηλεφώνων και Ηλεκτρονικών Συσκευών ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε τη Δύση να πείσει τη συριακή αντιπολίτευση να παραστεί στις ειρηνευτικές συνομιλίες της Γενεύης, εκφράζοντας την ελπίδα αυτές να διεξαχθούν «το συντομότερο δυνατόν».



«Η Ρωσία ανέλαβε την ευθύνη να πείσει τη συριακή ηγεσία να συμμετάσχει. Επαφίεται στους εταίρους μας να πείσουν την αντιπολίτευση να κάνει το ίδιο», είπε ο Ρώσος πρόεδρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



Ντετέκτιβ Ντετέκτιβ Πάνος Καμμένος: κόμμακόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι κόμμακόμματα



Απέκλεισε κόμμακόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθ κόμμακόμματα», Παρακολούθηση Κινητών Τηλεφώνων και Ηλεκτρονικών Συσκευών δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».



Ως προς τα σενάρια εκλογών, παρακολούθηση κινητο σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY