본문 바로가기
자유게시판

Δημοσιονομική Κρίση Νομική Ντετέκτιβ «Ξαναχτυπά» ο Ρουμελιώτης: «Κούρε…

페이지 정보

작성자 Sherrill Konig 작성일24-05-28 13:14 조회38회 댓글0건

본문

διαζύγιο - https://www.lamiasports.com/2024/05/17/ntetektiv-spy-anazitontas-tin-alitheia-stis-scheseis-moicheia-dioxe-kathe-amfivolia/. διαζύγιο Ντετέκτιβ Έμμεση «αιχμή» ιδιωτικού ντετέκτιβ για παρακολούθηση ιδιωτικού ντετέκτιβ κινητού την διαζύγιο πολιτική που εφάρμοσε την περίοδο εκείνη παρακολούθηση κινητού η κυβέρνηση του διαζύγιο Γιώργου Παπανδρέου..."
96CB9D2914C0F8808C1A6914D0C31416.jpg
«Ξαναχτυπά» ο Ρουμελιώτης: «Κούρεμα» έπρεπε να είχε γίνει από το 2010 Ντετέκτιβ

Έμμεση «αιχμή» για την πολιτική που εφάρμοσε την περίοδο εκείνη η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου

Την άποψη ότι η αναδιάρθρωση του χρέους έπρεπε να είχε γίνει από το Σ ΕλλάδαΕλλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, σε συζήτηση-εκδήλωση, που διοργάνωσε την Τετάρτη το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.



Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή μελέτη του καθηγητή Οικονομικών του Δημοκρί ΤΕΙου Πανεπιστήμιου, Διονύση Χιόνη, με θέμα « κρίση χρέους, οι προσδιοριστικοί παράγοντες των τιμών των ελληνικών ομολόγων και οι παρεμβάσεις στο ελληνικό χρέος», αποτέλεσε ουσιαστικά ένα ντιμπέιτ για το δημόσιο χρέος, με αιχμή την αναδιάρθρωση.



Η συζήτηση «άναψε», όταν ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης δήλωσε ότι το «κούρεμα» του χρέους μπορούσε και έπρεπε να γίνει ακόμα και το Σεπτέμβριο του 2010, αλλά δεν έγινε.



«Ενώ οι αγορές μιλούσαν και για κρίση βιωσιμότητας, οι λύσεις, που δόθηκαν, ήταν για την κρίση ρευστότητας» υποστήριξε ο πρώην εκπρόσωπός μας στο ΔΝΤ, προσθέτοντας ότιελληνική οικονομίαοικονομία».



«Το κούρεμα μπορούσε να γίνει από την άνοιξη του 2010» είπε, υποστηρίζοντας ότι ένα κούρεμα 30% μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τις τράπεζες και θα οδηγούσε το χρέος στο 80% του ΑΕΠ.



Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Ρουμελιώτη, η δημοσιονομική προσαρμογή θα ήταν πιο ήπια και το πρόγραμμα όχι τόσο εμπροσθοβαρές. Επικαλέστηκε, μάλιστα, την εμπειρία του ΔΝΤ από τις 180 αναδιαρθρώσεις, που έχει συντονίσει ανά τον κόσμο.

Ντετέκτιβ Ντετέκτιβ Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY