본문 바로가기
자유게시판

Κρίση πληροφορίες ΝΑΤΟ προώθηση ιστοσελίδων Φιλιππίνες: Τυφώνας-φονιάς…

페이지 정보

작성자 Lynell 작성일24-05-19 03:20 조회32회 댓글0건

본문

προώθηση ιστοσελίδων kataskevi eshop Βολος Η κυβέρνηση εκφράζει κατασκευή eshop τιμέσ Βολος φόβους για ακόμη περισσότερα θύματα -Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος του o Χαϊγιάν – Συντρίμμια, κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος πλημμυρισμένα χωριά και ανυπολόγιστες καταστροφές - Χτύπησε τις πιο φτωχές περιοχές της χώρας..."
4238A46ED2504E809CC153FE29456B14.jpg
Φιλιππίνες: Τυφώνας-φονιάς για 10.000 ψυχές προώθηση ιστοσελίδων

Η κυβέρνηση εκφράζει φόβους για ακόμη περισσότερα θύματα -Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του o Χαϊγιάν – Συντρίμμια, πλημμυρισμένα χωριά και ανυπολόγιστες καταστροφές - Χτύπησε τις πιο φτωχές περιοχές της χώρας

Καταστροφικό ήταν το πέρασμά του τυφώνα Χαϊγιάν από τις Φιλιππίνες, αφήνοντας πίσω του πάνω από 10.000 νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές. Οι κάμερες όλων των διεθνών μέσων κατέγραψαν εικόνες βιβλικής καταστροφής, ενώ ο τυφώνας «μαμούθ» κατέστρεψε σχεδόν εξ' ολοκλήρου μία επαρχία.



13327189.jpg



Η εθνική κυβέρνηση και η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών δεν έχουν επιβεβαιώσει τις περιφερειακές πληροφορίες, οι οποίες αυξάνουν δραματικά την αρχική εκτίμηση για τουλάχιστον 10.000 θανάτους. Ο Χαϊγιάν που στο πέρασμα του συνοδευόταν από ριπές ανέμων με ταχύτητα περίπου 275 χιλιόμετρα την ώρα, προκάλεσε επίσης τεράστια κύματα 5 έως 6 μέτρα ύψους που απέβησαν καταστροφικά.



13327183.jpg



Στη μανία του τυφώνα βρέθηκε κυρίως η επαρχία Λέιτε, ενώ χτυπήθηκαν παράκτιες πόλεις. Ο τυφώνας κατέστρεψε περίπου το 70% με 80% της περιοχής που ήταν στην πορεία του, σύμφωνα με τον περιφερειακό αστυνομικό διοικητή, Ελμέρ Σόρια.



13327209.jpg



«Είχαμε συμβούλιο με τον κυβερνήτη της επαρχίας Λέιτε αργά χθες βράδυ και με βάση τις εκτιμήσεις των αρμοδίων οργάνων, μιλάμε πλέον για περισσότερους από 10.000 νεκρούς», δήλωσε στον Τύπο ο ΕΛΜΕρ Σόρια, προσθέτοντας πως «το 70 έως 80% των κατοικιών και όλων των υποδομών που βρίσκονταν στην πορεία του τυφώνα καταστράφηκαν».



kata.jpg



Μόνο στο νησί Σαμάρ, ο τυφώνας Χαϊγιάν σκόρπισε τον θάνατο σε τουλάχιστον 300 ανθρώπους, ενώ 2.000 φέρονται ως αγνοούμενοι, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές. «Ο θάνατος 300 ανθρώπων επιβεβαιώθηκε στο Μπασέι, μια μικρή πόλη του Σαμάρ, ενώ 2.000 άνθρωποι αγνοούνται σε όλο το νησί», δήλωσε ο Λίο Ντακαΐνος, μέλος του συμβουλίου διαχείρισης της κρίσης στο ραδιοφωνικό σταθμό DZBB.



katastrofi1.jpg



Η Τακλομπάν μια πόλη 220.000 ανθρώπων στην κεντρική επαρχία Λέιτε η οποία βρίσκεται περίπου 580 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μανίλας «έφερε» το κύριο βάρος του περάσματος του τυφώνα, που άφησε πίσω του πολλούς νεκρούς πλημμυρισμένα χωριά σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την ακτή προς την ενδοχώρα, ισοπεδωμένα σπίτια καταστραμμένες υποδομές και βουνά από συντρίμμια.



katastrofi2.jpg



«Από ένα ελικόπτερο, μπορείτε να δείτε την έκταση της καταστροφής. Από την ακτή έως περίπου ένα χιλιόμετρο προς την ενδοχώρα, δεν υπάρχουν υποδομές. Ήταν σαν ένα τσουνάμι», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάνουελ Ρόχας.



«Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό που είδα . Είναι τρομακτικό» ανέφερε ο Ρόχας, προσθέτοντας ότι έσ ΤΕΙλε περιπολίες για να σταματήσει τις εκτεταμένες λεηλασίες από απελπισμένους πολίτες που αναζητούν τροφή και νερό. Αξιωματούχοι της πόλης δήλωσαν ότι αγωνίζεται να ανακτήσουν τις χαμένες υποδομές τους και να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια στους επιζώντες. «Οι νεκροί είναι στους δρόμους, στα σπίτια, κάτω από τα συντρίμμια, είναι παντού», είπε ο Τζον Τέσκον Λιμ από την Τακλομπάν.



katastrofi3.jpg



Ο τυφώνας που στο πέρασμα του από το αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων ήταν κατηγορίας 5 κινείται σε μια νοητή ευθεία γραμμή από τα ανατολικά προς τα δυτικά, έχοντας αποδυναμωθεί σημαντικά πριν πλήξει το βόρειο Βιετνάμ, τις αμέσως επόμενες ώρες.



Στο μένος του Χαϊγιάν μία από τις φτωχότερες επαρχίες της χώρας  



Η επαρχία Λέιτε, η πλέον πληγείσα, με πληθυσμό τουλάχιστον 1,7 εκατομμύριο κατοίκους, είναι από τις φτωχότερες της χώρας και πολύ δύσκολα θα ανακάμψει. Το ποσοστό της φτώχειας ανερχόταν σε 31,9% το πρώτο εξάμηνο του 2012, αρκετά υψηλότερο από τον μέσο όρο του 27,9% σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. 



Την ίδια ώρα χάος και λεηλασίες επικρατούν στην ανατολική επαρχία Λέιτε που επλήγη φοβερά από τον τυφώνα, με τους επιζήσαντες να αναζητούν απεγνωσμένα τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, δήλωσε σήμερα τοπικός αξιωματούχος. Εκατοντάδες αστυνομικοί από την Μανίλα εστάλησαν στην Τακλομπάν, την πρωτεύουσα της επαρχίας Λέιτε, για να βοηθήσουν στην επιχείρηση για την αποκατάσταση της ΑστυνομίαΑστυνομίας Ρούμπεν Σιντάκ.



perasma2.jpg



«Μόνο χάος υπάρχει τώρα στην Τακλομπάν», δήλωσε ο Ρότζερ Μερκάντο, ο κυβερνήτης της όμορης επαρχίας Νότια Λέιτε, σε τηλεοπτικό σταθμό της Μανίλας. «Γίνονται ήδη λεηλασίες, ο κόσμος καταστρέφει ακόμη και τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης για να πάρει χρήματα».



Ο Μερκάντο δήλωσε επίσης ότι έλαβε μηνύματα από τοπικούς αξιωματούχους πως περισσότερα από 500 πτώματα περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν στον κατεστραμμένο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου της Τακλομπάν.










Ο προηγούμενος απολογισμός που ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Ερυθρός Σταυρός ήταν 1.200 νεκροί, μετά το πέρασμα του τυφώνα από τις κεντρικές περιοχές του αρχιπελάγους. Ο Χαϊγιάν συνοδευόταν από κύματα ύψους πολλών μέτρων και ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα 315 χλμ. την ώρα.



σπίτια ξεθεμελιωμένα, ηλεκτρικοί πυλώνες στο έδαφος, αυτοκίνητα που έχουν ανατραπεί, δρόμοι γεμάτοι ερείπια με τους επιζώντες να αναζητούν απεγνωσμένα τροφή και βοήθεια. «Οι καταστροφές είναι τεράστιες», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μανουέλ Ρόξας. «Φανταστείτε μια λωρίδα ενός χιλιομέτρου κατά μήκος της ακτής, όλα τα σπίτια κατεστραμμένα, τα πάντα ισοπεδωμένα».








Η φτωχή επαρχία Λέιτε, ένα νησί με 1,7 εκατομμύριο κατοίκους που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του αρχιπελάγους, είναι μια από τις πλέον πληγείσες περιοχές από τον τυφώνα, ο οποίος ωστόσο σάρωσε κι άλλες επαρχίες, ενώ πολλά χωριά παραμένουν σήμερα αποκλεισμένα.



Η ανησυχία είναι μεγάλη κυρίως για την τύχη των 40.000 κατοίκων της πόλης Γκουιουάν, του λιμανιού από το οποίο εισέβαλε ο τυφώνας στις Φιλιππίνες νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Τυφώνες, σεισμοί, ηφαίσ ΤΕΙα.












προώθηση ιστοσελίδων Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.



Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.








prok1.jpg







prok2.jpg







prok3.jpg







prok4.jpg


προώθηση ιστοσελίδων Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες



Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.



Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Πηγή: Flashnews.gr


προώθηση ιστοσελίδων
source: http://www.protothema.gr/world/article/326925/o-tufonas-haigian-sfurokopise-tis-filippines-afinodas-piso-tou-10000-nekrous/

προώθηση ιστοσελίδων…

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY