본문 바로가기
자유게시판

YouTube Σύνταγμα αστυνομικοί ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Γάλλοι οι δύο άν…

페이지 정보

작성자 Charles 작성일24-05-11 03:04 조회15회 댓글0건

본문

σχολεσ συγχρονου χορου θεσσαλονικη - https://goldensteps-thessaloniki.gr/ATHENS-0000000010-scholes-sigchronou-chorou-thessaloniki.html. ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ σχολεσ χορου δυτικα προαστια θεσσαλονικη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Γυμνοί έμειναν για λίγη ώρα σχολεσ μοντερνου χορου θεσσαλονικη χθες το μεσημέρι προσφορεσ σχολεσ χορου θεσσαλονικη δύο Γάλλοι πολίτες που βρίσκονται στη χώρα τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη επαγγελματικεσ σχολεσ χορου θεσσαλονικη η πορεία για τα......
0C9D8C212259A4DAED75F29DDA8C13B2.jpg
Γάλλοι οι δύο άντρες της γυμνής διαμαρτυρίας ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δείτε βίντεο από το Σύνταγμα




Γυμνοί έμειναν σχολεσ χορου συγχρονο θεσσαλονικη για λίγη ώρα χθες το μεσημέρι δύο Γάλλοι πολίτες που βρίσκονται στη χώρα τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη η πορεία για τα 40 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.



σχολεσ χορου για παιδια βορεια προαστια θεσσαλονικη Οι δύο Γάλλοι έβγαλαν τα ρούχα τους μπροστά από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν αποκλείσει την πρόσβαση προς το κτήριο της Βουλής. Οι αστυνομικοί σχολεσ χορου συγχρονο θεσσαλονικη τους παρακολουθούσαν ενώ επαγγελματικεσ σχολεσ χορου θεσσαλονικη τα φλας των φωτογράφων έπαιρναν «φωτιά».



Μόλις ολοκλήρωσαν τη διαμαρ τυρία τους, σχολεσ συγχρονου χορου θεσσαλονικη ντύθηκαν και επέστρεψαν στην πορεία.









ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.



Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.








prok1.jpg







prok2.jpg







prok3.jpg







prok4.jpg


ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.



Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.



Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.



πηγή: dailymail


ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/609822/galloi-oi-duo-adres-tis-gumnis-diamarturias-/

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY