본문 바로가기
자유게시판

Με το υφιστάμενο σύστημα υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες το εφάπα…

페이지 정보

작성자 Darrin 작성일24-05-09 00:33 조회13회 댓글0건

본문

ΟΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Βουλή Τζάκια Σκόπελος Ευνοϊκές αλλαγές στον υπολογισμό των εφάπαξ προανήγγειλε ο Β. Κεγκέρογλου
Τζάκια dovre τιμεσ ενεργειακα τζακια σκόπελος τζακια σκόπελος γουλιαρη τζακια σκόπελος Σκόπελος Με το υφιστάμενο θερμοζελ ενεργειακα τζακια σκόπελος σύστημα υπάρχουν περιπτώσεις ψαρρησ τζακια σκόπελος κατά τις οποίες το εφάπαξ μειώνεται εως και λουκατοσ τζακια σκόπελος 70%...."
3177D055392C9D91F892F33EFBED2777.jpg
Ευνοϊκές αλλαγές στον υπολογισμό των εφάπαξ προανήγγειλε ο Β. Κεγκέρογλου Τζάκια Σκόπελος

Με το υφιστάμενο σύστημα υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες το εφάπαξ μειώνεται εως και 70%.

Ευνοϊκές αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των εφάπαξ προανήγγειλε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου στην Βουλή απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη.



Ο κ. Κεγκέρογλου είπε ότι «αποτελεί αντικείμενο μελέτης και επεξεργασίας για να διασφαλιστούν τα οικονομικά ενδιαφέροντα των ασφαλισμένων και η βιωσιμότητα του συστήματος» και εξήγησε ότι « για το νέο  τρόπος υπολογισμού επεξεργαζόμαστε πρόταση με βάση την οποία οι ληξιπρόθεσμες οφειλές να υπολογιστούν σε 10ετή βάση».



Ειδικότερα, με τις προωθούμενες αλλαγές, τα Ταμεία θα χορηγούν εφάπαξ όχι βάσει των ταμειακών δεδομένων του έτους κατά το οποίο υποβάλλονται οι αιτήσεις συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων, αλλά βάσει της αναλογιστικής μελέτης στην οποία θα υπολογίζεται ο όγκος των δικαιούχων εφάπαξ βοηθήματος σε βάθος δεκαετίας.



Με το υφιστάμενο σύστημα υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες το εφάπαξ μειώνεται εως και 70%. Με τον νέο τρόπο υπολογισμού το βοήθημα θα υποστεί ηπιότερη περικοπή.
τζάκια Σκόπελος τζάκια Σκόπελος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
τζάκια Σκ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • 주식회사 제이엘패션(JFL)
  • TEL 02 575 6330 (Mon-Fri 10am-4pm), E-MAIL jennieslee@jlfglobal.com
  • ADDRESS 06295 서울특별시 강남구 언주로 118, 417호(도곡동,우성캐릭터199)
  • BUSINESS LICENSE 234-88-00921 (대표:이상미), ONLINE LICENCE 2017-서울강남-03304
  • PRIVACY POLICY